Miénk a Tisza park

Lehetne belőle open air közösségi tér, csak érezze magáénak mindenki. 

Sokadjára sóhajthatunk fel a Tiszavirág Fesztivál elmaradása okán, azonban most, a megszépített, már csaknem teljes Tisza park – a kávézó íves “sziluettjét” már látni, az enteriőr, de főleg a grand opening még várat magára – kapcsán az böffent itt fel, hogy milyen lenne, ha ez a hely kapna további aktív elemeket, amik mézesmadzagként vonzzák a közösségeket. A fiatalok talán a sétány befoglalása-, és a Tiszavirág híd mindkét oldalának lejárója helyett apránként ezt a parkot választanák gyülekezőhelyül. 

Aki járt már Pesten az Erzsébet téren nyáridőben, az tudja, hogy miről van szó, a környék át tud lényegülni amolyan minimalista fesztiválhelyszínné, amit megtöltenek élettel az ott lévő, leginkább tizen/huszonéves társaságok. Friendship goals: menjünk a Tisza parkba bandázni. 😀

Miért is? Mert talán sikerülne kicsit közelebb hozni mentalitásban egymáshoz azokat, akik szerint a hangszóróból mumble rapet üvölttető GenZ srácok csak rombolnak, szemetelnek, összegányolnak tekintet nélkül mindent, meg a GenZ srácokat, akik szerint a “bezzeg az én időmben” korosztály csak irigykedik arra, hogy nekik most mennyi szabadság jut. A sétány felszabadul, a park benépesül, mindenki boldog, vége a sztorinak. 


Szóval köszi mindenkinek, aki megálmodta/létrehozta/átadta a helyet, merje tovább álmodni még egy kicsit! 🙂 

Megosztás:

További hírek:

Szúnyogpánik

Ki nem találnád, de a legforróbb sztori manapság Szolnokon a szúnyoggyérítés kérdésköre. Nincs jó válasz,

All Rights Reserved © 2020