Nem kimondottan breaking, de news

Random hírek a házunk tájáról, úgyis van olyan köztük, amelyikről még fogalmad sem volt.

Nagyon állat(kert)!
A NEFAG vadasparkját időközben felminősítették állatkertté, immáron komoly infrastruktúrával ellátott egység, lehet menni emut, törpekengurut, nemsokára meg alpakát, vidrát nézni. A vidránál kevés mókásabb lény van, őket aztán tényleg várjuk! Szolnok, van állatkertünk, woohoo!

ComicCon novemberben!
Faterod a sok beöltözött Lara Croftra vár, te meg arra, hogy kiderüljön, mikor lehetsz a tizenhetedik Pókember jelmezes srác a Vasúttörténeti Parkban. Na, felejtsd el, legalábbis a helyszínt, mert idén a Hungexpo lesz két napra az otthonod. November 21-22. mehet a naptárba! 

Hajrá Olaj!
Hiányoznak már az ismerős arcok a meccsekről/lelátóról/büféből? Június 13-án, szombaton 18 órától gyere el az Olaj klubba, hogy újra szurkolók között vitathasd meg a csapat dicső múltját, vagy éppen jövőjét, vagy csak bedobj egy korsó sört jó társaságban! Ja, az Olajbányász is megkapta a meghívót!

Netflix-party, oh yeah!
A Scener egy olyan megfejtés, amivel videochatelni is lehet sorozat/filmmaraton alatt, így nem kell folyton a képernyőt bámulni. Le kell tölteni a plugint, majd létrehozni egy „Movie Theatre”-t, avagy saját “mozitermet”. Mondjuk mindenkinek be kell lépnie a saját Netflix fiókjába, szóval no account, no party!

Megosztás:

További hírek:

Szúnyogpánik

Ki nem találnád, de a legforróbb sztori manapság Szolnokon a szúnyoggyérítés kérdésköre. Nincs jó válasz,

All Rights Reserved © 2020