Két tűz között

Legutóbb 1340 táján ajándékoztak meg bennünket a kínaiak egy pestisjárvánnyal, amikor is az akkori Európa lakosságának egynegyede elpusztult.

Ám a mostani “ajándék” világraszóló méretű, és hatása minden képzeletet felülmúl! A járvány akkor is meglepetésként érte a világot, nem volt ellenszere, mint ahogyan most sem tudjuk, hogy mi okozta és hogyan védekezhetnénk hatásosan ellene. Sokan kísérletek közben előállt emberi mulasztásról beszélnek, és a csernobili katasztrófához hasonlítják a történteket.

Ám semmi sem maradhat titokban!Mint ahogyan némi titkolózás után kiborult a csernobili bili, reméljük , hogy a koronavírus okaira fény derül, ha a politikai érdek úgy kívánja. De addig még sok víz lefolyik Jangce-kiang folyón!

Nos hazánkban az egyik oldalon a vírus pusztít, a másik oldalon pedig ott acsarkodik a balliberális ellenzék, amely ahelyett, hogy okos jó tanácsokkal szolgálna, hazug állításokkal, rémhírterjesztéssel, alaptalan vádaskodással borzolja a kedélyeket. így aztán két tűz között tette a dolgát a kormány. Szerencsére sikerrel. Idejében lépett,  és olyan intézkedéseket hozott, amelyekkel lassítani lehetett a járványt, és az áldozatok száma is csökkent.

Ezzel szemben a parlamenti közvetítéseket látva-megfigyelhetjük, hogy az ellenzéki képviselő hölgyek viselkedése, a hajdani halaskofákéra emlékeztet. Az a hisztériás sipítozás, ami felszólalásaikat jellemzi, egyrészt undorító, nőkhöz nem méltó, másrészt nevetséges!

Vajon ha a televízió nem közvetítené a parlamenti eseményeket, akkor is ugyanígy megjátszanák magukat? Úgy gondolom, hogy mindez a felhajtás csupán egy színészi produkció , amely többet árt a baloldalnak, mint amennyit használ!

Két tűz között vagyunk. A koronavírus, és az ellenzék szorításában. A vírus elleni oltóanyagot előbb-utóbb feltalálják, de vajon a liberális baloldal ellen hogyan védekezhetünk? Elsősorban füldugóval, aztán okos helyzetfelismeréssel, és nemzeti összefogással!!

Megosztás:

További hírek:

Szúnyogpánik

Ki nem találnád, de a legforróbb sztori manapság Szolnokon a szúnyoggyérítés kérdésköre. Nincs jó válasz,

All Rights Reserved © 2020