Van itt minden

Szolnoki hírek, meg nem annyira szolnoki hírek, szevasztok. A TLDR-hívők napi betevője megérkezett.

Megavers off
Pár napja véget ért a halogatott, de leginkább elhallgatott kezdeményezés, a Megavers 12-ik felvonása, amit idén a határon túli költők tematikára húztak fel a szervezők. A nyertesek kilétét jótékony homály fedi, ha minden igaz, június 13-án (igen, az pont tegnap volt, de az újságírók kiskönyvében piros betűs tiltás van a tegnap/ma/holnap felütésekre) minden kiderült. Este 20 órától pörgött a szalag a SzolnokTV-n, nézted, remélem.

Az eddigi legtutibb YouTube-hekk
Fizetsz, és nézed reklám nélkül, ez az egyenes út, viszont van egy kiskapu, ami egyelőre nyitva maradt, de gyanús, hogy a Redditen fellángoló topik miatt hamarosan zárják, szóval addig is használd ki: a videó linkjében a youtube.com után egy plusz pontot kell beszúrni a .com és a / közé, azaz valahogy így néz ki egy link, ami reklámok nélküli jutúbozást enged: http://www.youtube.com./videoazonosito

Kosártábor a Tiszaligetben
Sokminden ugyan nem derül ki a vonatkozó Facebook-oldalt böngészve sem, talán inkább a honlapon érdemes nézelődni. De legalább van egy ilyen kezdeményezés, a kosárlabda meg úgyis minden szolnokinak kapcsolódási pont lesz előbb-utóbb az életében, hát legyen ez inkább előbb, mint utóbb. Szóval július 1-8. között basketball camp, jelentkezni itt lehet. Úgyhogy jelentkezzetek! 🙂

EsportGuru launch!
Új online csatornát indít a mindiGO. Az EsportGuru a hét minden napján napi 8 órában sugároz majd videojátékos tartalmakat (ilyeneket, mint League of Legends Európai Bajnokság, ESL és Dreamhack nemzetközi CS:GO tornák, a magyar bajnokság összecsapásai). Az e-sport mérkőzések mellett lesz szórakoztató-, oktató-, illetve oldschool kontent is. Ingyenes, úgyhogy lehet letölteni a mindiGO appot!

WakeSzolnok a Tiszán
Szereted a wakesurföt, a wakeboardot, vagy csak szeretnéd? Most már nincs olyan kifogás, hogy a szolnokiaknak át kell utazniuk a fél országot, hogy kipróbálhassák Bódi Sylvi kedvenc sportját, elég csak leslattyogni a kikötőbe. Mondjuk arról nem nagyon adtak felvilágosítást, hogy melyikbe, de egy Malibu hajót azért csak kiszúr az ember fia messziről is. A Tiszán szabad a stílus, let’s get this party started!

Megosztás:

További hírek:

Szúnyogpánik

Ki nem találnád, de a legforróbb sztori manapság Szolnokon a szúnyoggyérítés kérdésköre. Nincs jó válasz,

All Rights Reserved © 2020