Van itt minden vol.3

Köztünk járnak
Ez a vadbarom is, aki piásan, egy lepukkant Forddal – képeket nézd meg, érdemes, gyakorlatilag érthetetlen, hogyan indult el egyáltalán -, jogsi nélkül, forgalmi nélkül, a két gyerekét az anyósülésre passzírozva indult neki a szolnoki forgalomnak. Az ilyeneket mutogatni kéne. A South Park iskolájának tanácsadója, Mr. Mackey erre mondaná azt, hogy a drog rossz, értem?!

99 napos moziböjt
A veszélyhelyzet eltörlése utáni monszunidőszak ugyan egyáltalán nem csalogató, de legalább van minek örülni: a TiszapArt Mozi már nem csak közösségi térként funkcionál, hanem frontvonalas időtöltésért is célba lehet venni. A filmesek mondjuk túl sok izgalmas látnivalót nem szültek az elmúlt hónapokban, de a Wasp Network, vagy az Úriemberek azért megér egy hetedik sor közepét.

A Múzeum Éjszakája – Bevetés a Reptárban
A RepTár június 27-én egész éjszakás programmal, zseblámpás tárlatvezetéssel és szabadtéri mozival várja látogatóit. Lehet beszállókártyát venni (5 gép pilótafülkéjébe lehet vele bepattanni), ráadásul mindenki kedvenc Messzerét végre kordonon belülről is lehet “simogatni”, fotózni! Este meg jön a Top Gun, amit azért úgy még tutira nem láttál, hogy melletted parkol egy fullra bevilágított MiG-29-es vadászgép.

Indul a Steam Summer Sale!
Ha van valami esemény, amit a hardkór gémerek a nyári hónapokban várnak, akkor az egyértelműen a Steam játékbörzéje, ahol brutális kedvezményekkel csaphatnak le a wishlisteken hónapok óta kallódó, kinézett játékaikra. A “nyitás” ugyan titkos, de innen-onnan azért csak kiszivárgott, hogy június 25-ét kell bekarikázni pirossal a naptárakban. Onnantól akkor két hét kánaán!

Megosztás:

További hírek:

Szúnyogpánik

Ki nem találnád, de a legforróbb sztori manapság Szolnokon a szúnyoggyérítés kérdésköre. Nincs jó válasz,

All Rights Reserved © 2020