Följelenti a Fidesz Szolnokon a konzultációs ívek tolvaját

Hétfői sajtótájékoztatóján Tasnádi Zoltán és Rusvai Károly frakcióvezetők bejelentették, hogy följelentik azt az ellenzékhez köthető aktivistát, akit rajtakaptak (videofölvétel is készült), amint postaládákból szedi ki a kormány küldte leveleket. Azokban a levelekben kérdések szerepeltek többek között a járvánnyal kapcsolatos intézkedésekről. Mint Tasnádi Zoltán közölte, már bejárta a magyar sajtót, hogy a szolnoki ellenzék egyik közismert aktivistájának akciója csak egy a Szolnoki többség nevű csoporthoz köthető cselekményekből, hiszen az is közszájon forog, hogy becsöngetnek idősekhez, fölajánlva a levél eljuttatását a postára, ami persze nem történik meg.

Figyelmeztető az is, hogy az egyik ellenzéki képviselő maga ajánlotta a „híveknek”: adják le nála a konzultációs íveket, de ezt a hírt még ellenőrizni kell – mondta Tasnádi. – Ki kell mondanunk, a Szolnoki Többség és a mögötte álló balliberális pártok, az MSZP, a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum besározódott ezzel az akcióval. A céljuk nem más, mint a nemzeti konzultáció megakadályozása – tette hozzá.

Az efféle eszközöket nemtelennek nevezve a frakcióvezetők bejelentették, hogy rendőrségi följelentést tesznek a videón látható, a levélszekrényben kotorászó „ismeretlen” személy ellen, mert így reményeik szerint talán megszünnek az akciók. Az bizonyos – mondták -, hogy az emberek szabad véleménynyilvánítását igyekeznek ellenzéki oldalról megakadályozni és ez tűrhetetlen.

Megosztás:

További hírek:

170 milliós támogatás

A szolnoki vízilabda és labdarúgás működéssel összefüggő üzemeltetési feladataira a magyar állam 170 millió forint

All Rights Reserved © 2020