Megszűnik az ingyenes parkolás

A COVID-19 világjárvány miatti vészhelyzet megszűnésével Szolnok város közterületi parkolóiban 2020. július 01-től ismét díjat kell fizetni.

A fizető parkolási rendszer valamennyi zónájában, a Vásárcsarnok sorompós parkolójában újra a 17/2001. (V.24.) önkormányzati rendeletben foglalt szabályok érvényesek. Július 01-től a Hetényi Géza Kórház Társaságunk által üzemeltetett sorompós „Látogatói” parkolója is csak díjfizetés ellenében vehető igénybe a korábbi szabályoknak megfelelően.

A közterületi fizető parkolók ismét érmével vagy mobiltelefonnal fizetett parkolójeggyel, valamint -az V.zóna kivételével- parkoló bérlettel vehetők igénybe.

A parkoló bérletek 2020. június 29-től megvásárolhatók személyesen az NHSZ ügyfélszolgálatán (Szolnok, Kossuth tér 9.) nyitvatartási időben, ill. a társaságunk ügyfélkapuján keresztül www.nhszszolnok/ugyfelkapu.hu oldalon.

A korábbi időszakra bérlettel rendelkező, rendszeres bérletvásárlók részére 2020. július 15-ig hosszabbítják meg a türelmi időt az új bérlet vásárlására.

Fotó: archív/illusztráció

Megosztás:

További hírek:

Szúnyogpánik

Ki nem találnád, de a legforróbb sztori manapság Szolnokon a szúnyoggyérítés kérdésköre. Nincs jó válasz,

All Rights Reserved © 2020