Éjszakai társasági futás Szandán

Óriási tévhit, hogy magányos sport a futás. A futás élményét tovább fokozza a jó társaság, ezért is jön létre egyre több közösségi futóesemény. Szandán is már második alkalommal rendeznek éjszakai futást július 10-én pénteken 21 órakor a Lengyel Antal téren, ahol a szervező Petrovay Zoltán, és a bemelegítést vezénylő Szalay Ferenc polgármester várja a futás szerelmeseit, hiszen a bezártságnak vége, és már a közösségben sportolás is megengedett.

“Természetesen kísérőként a kerékpárosokat is szívesen látjuk. Találkozzunk Szandaszőlősön a Lengyel Antal téren 2020. 07. 10-én pénteken 21:00 órakor, kezdjük egy kis bemelegítéssel, melyet Szalay Ferenc, városunk polgármestere tart, fussunk együtt, magunkért, egymásért! Vendégként várunk minden sportszerető embert, városunk más részeiről is, csatlakozzanak hozzánk! Azért, hogy feltűnőek legyünk mindenki hozzon villogót magával, hogy megcsillogtassuk kis közösségünket! A biztonságunk érdekében mindenki feltűnő öltözékben jöjjön!

A táv kb.: 5 km
Kijelölt útvonal: Lengyel Antal tér – Simon Ferenc utca (kerékpárút) – Vörösmező utca (kerékpárút) – Kainthy út (kerékpárút) – Simon Ferenc utca – Lengyel Antal tér

Várok mindenkit szeretettel, nem csak egy futásra, hanem egy közösség programra, mert minden könnyebben megy, ha van egy csapat, aki bíztat és támogat, hiszen mi is veled együtt küzdünk nap, mint nap” – írja Petrovay Zoltán szervező, közösségi oldalán.

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020