Van itt minden vol.4

Szolnoki hírek fogmosás mellé. Ja, meg egy nem annyira szolnoki is.

Irtó szándék
A napokban újra Szolnok ad otthont a múltban már többször sikerre vitt szúnyogirtó fesztiválnak, ennek keretein belül szerdán (07.22.) légi biológiai szúnyoglárva-, csütörtökön (07.23.) pedig sokak nagy kedvence, a légi kémiai irtás tér vissza a porondra. Ha ezek sem változik a vérszívóhelyzet, nem marad más hátra, mint a népi gyógymódok legtutibbja, a fokhagyma. A szívnek is jót tesz, meg a minivámpírokat is távol tartja!

Vágod? Ezt nem nagyon…
Létrehozták a vághatatlant. A Próteusz fantázianévre hallgató anyag brit-német kooprodukcióban valósult meg. Flex, fúró, vízsugár, mindegy, semmilyen ipari technika nem segít (mondjuk a lézert még kipróbálhatták volna), a felszíni réteget még éppen átvágják, de az anyag struktúrája eközben dinamikusan megváltozik, “védekezni” kezd a behatások ellen. Sok sikert a jövőben a bringatolvajoknak a próteuszos zárak ellen.

Good, better, Trotter
Szombaton Obie Trotter bemutató edzésen vesz részt a Véső úti csarnokban 15 órától a fiatal szolnoki edzők által nemrégen életre hívott Evolution Basketball Training programjában. A tréning nyilvános, bárki megnézheti, melynek végeztével lehetőség nyílik közös fotózásra, aláírás begyűjtésére a korábbi Olaj kedvenccel. Akinek van kedve már korábban hangolódni az eseményre, azt várják szeretettel a Víg Bakter sörözőben 13 órától.

Nyitott Színpad idén is
#azUTCAaTIÉD hashtaggel rajtolt el július 17-én a Nyitott Színpad elnevezésű programsorozat. A rendezvény leginkább a fiatalokat célozza, de bárki lehetőséget kap saját művészetének bemutatására, legyen az tánc, vagy éppen zenei előadás. A szervezők idén nyáron utcazenéléssel indították útjára a Nyitott Színpadot, és elmondásuk szerint a Szolnokon vakációzó és a Tisza-parton szórakozó fiataloknak szól.

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020