Szombaton indul az NB II-es bajnokság az M4 Sporton

Minden idők legszínvonalasabb NB II-es labdarúgó bajnoksága kezdődik ezen a hétvégén. A Merkantil Bank Liga 2020/21-es

szezonjában húsz csapat küzd meg egymással augusztus 1-je és május 16-a között. Az M4 Sport és az m4sport.hu az első fordulóból három meccset is élőben közvetít.

A 2020–2021-es idényt a Kaposvári Rákóczi–Nyíregyháza Spartacus mérkőzés nyitja, a szombaton 20 órakor kezdődő találkozót élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu. Az első forduló zárómeccsén a nyáron még tovább erősödő, a feljutást egyértelmű célként kitűző Vasas lép pályára a Kazincbarcika ellen vasárnap 20 órától – ezt a közmédia sportcsatornája szintén élőben adja, ahogyan a vasárnap 17.45-kor kezdődő DVSC–Budaörs összecsapást is. Kondás Elemér együttesének kerete a nyáron ugyancsak alaposan kicserélődött, több válogatott játékos is “hazaigazolt” annak reményében, hogy az együttes egyből visszakerüljön az élvonalba.

A szezon várható alakulásáról Bozsik Péter, az M4 Sport szakértője mondta el véleményét.

„Papíron egy erős NB II-es bajnokság körvonalazódik. Olyan rangos klubok sorakoznak a játszó csapatok között mint a Győri ETO FC, a Szombathelyi Haladás, a Nyíregyháza Spartacus, a DVSC, a Vasas FC, a Pécsi Mecsek FC vagy a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. Játékosanyagát tekintve ezek közül is kettő emelkedik ki: a Debrecen és a Vasas. Persze a futball egy meglepetésekkel teli játék, ahol nem mindig jön be a papírforma. Tökéletes példa erre a Budafok feljutása az NB I-be. De az biztos, hogy egy hosszú és izgalmas szezon elé nézünk” – fogalmazott a szakértő.

Természetesen az autósport szerelmesei sem maradnak program nélkül: ezen a hétvégén rendezik meg a Forma-1-es brit nagydíjat Silverstoneban, amit szombaton és vasárnap 16 órától szintén élőben közvetít a közmédia sportcsatornája.

LABDARÚGÓ NB II, 1. forduló

Augusztus 1. (szombat)
20.00: Kaposvári Rákóczi FC–Nyíregyháza Spartacus

Augusztus 2. (vasárnap)
17.45: Debreceni VSC–Budaörs
20.00: Vasas FC–Kazincbarcika SC

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020