Ingyenes lakossági egészségszűrés Szolnokon

2020. augusztus 8. (szombat) Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata- BENU-Essilor-Medicontour-EMO Családi Életmód Nap
2020. augusztus 9. AEGON Prevenciós Életmód Napok 2020
Helyszín: Szolnok, Kossuth tér

Az elmúlt évek magas érdeklődése okán idén is biztosítja a MÁESZ szakmai bizottsága 100% támogatással (8 millió forint értékben) Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramját a szolnoki lakosság számára.
A program keretében a felnőtt lakosság Magyarország legnagyobb mobildiagnosztikai központjában 37 féle ingyenes átfogó vizsgálattal, azonnali kiértékeléssel, a legkorszerűbb vizsgálati eszközökkel találkozhat. A speciális szűrőkamion mellett 200 m2-en az életmód sátrakban 30 életmód ponttal, látványos anatómiai bemutatóval, rendőrségi bemutatóval, dietetikai tanácsadással, védőnői bemutatóval, virtuális technológiával és számos új elemmel is találkozhatnak az érdeklődők. Központi témaként szerepel a gyermekek egészségmegőrzése, hiszen ők alkotják a későbbi aktív felnőtt társadalmat. A gyermekek helyes életmóddal és egészségmegőrzéssel kapcsolatos tudásanyaga bővítése céljából jelenik meg az „Utazás az egészség birodalmába” elnevezésű látványelem is. Ezáltal minden korosztály megtalálhatja a számára leghasznosabb programot.
A szűrővizsgálatok során a saját és az egészségügyi szakemberink védelme érdekében kérjük hozzanak magukkal és viseljenek szájmaszkot, valamint a várakozás során tartsanak megfelelő távolságot egymástól!

Program:
2020. augusztus 8. (szombat) 9-16 óráig szűrővizsgálatok, életmód tanácsadás
Megnyitó Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata- BENU- Essilor- Medicontour-EMO Családi Életmód Nap
10 órakor Megnyitó
„Gyermekprevenció Magyarországon Program” keretében „Utazás az egészség birodalmába” címmel várjuk a gyermekeket és szüleiket egyaránt a programra!

2020. augusztus 9. AEGON Prevenciós Életmód Napok 2020

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a programon való részvétel mindkét napon előregisztrációhoz kötött!
A programmal kapcsolatban tájékozódni és előregisztrációt leadni az egeszsegprogram.eu oldalon és a www.benu.hu/szuroprogram/regisztracio felületen lehet.

Helyszínen csupán sorszámkiadást követően lehet regisztrálni.

A szervezők mindkét napon érdekes programokkal és értékes ajándékokkal várják az érdeklődőket!

Megosztás:

További hírek:

Rejtvény

Hódmezővásárhely polgármestere – aki azt sem érdemli, hogy a nevét szájamra vegyem – még márciusban

All Rights Reserved © 2020