A Tiszán szabad a st…rand! Végre!

Ez egy ilyen év volt. Meg ilyen is lesz. Rendezvények off, (nagy)koncertek off, szóval örüljünk annak a kevésnek, ami jut: jelen esetben annak, hogy szombaton megnyit a szabadstrand a Tiszán. 

Kerestem a megfelelő idézetet a hír kapcsán, de nem jutottam tovább a Drágán add az életed! kultikus John McClane felkiáltásánál: Yippee-ki-yay, motherf*ckers! Bocs, #nemide.

Szombattól végre indulhat a pancs, ráadásul idén az infrastruktúrát is feltuningolták a felelősök, gondoltak a gyermekes családok gyermekeinek tartós szórakoztatására, éljen a szuperszónikus játszótér, ezen kívül meg játszótér is várja a gyerekeket. Ja, és van játszótér is. Viccet félretéve, megoldott a vizesblokk+öltöző kérdéskör, hogy az élővízre ne szőke toitoiként, hanem továbbra is Tiszaként tekintsünk…

A szárazföldi mozgás hívei kapnak strandröpi- és focipályát is, reméljük, labda is akad hozzá, bár Michael Jordan nagy igazsága óta tudjuk, hogy a kocsiban mindig kell, hogy legyen egy – esetében/esetemben – kosárlabda, hiszen “Who knows, mikor lehet rá szükség.” Ennek mentén nem lenne hülyeség egy palánkot sem felállítani, majd indítok érte egy petíciót a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. valamelyik platformján (=Facebookon).

Kutyás emberek, hajoljatok közelebb, megsúgom, hogy ez már bizony a ti helyetek is, az emberi fogyasztásra kijelölt partszakasztól néhány bothajításnyira ott vár benneteket a dogbeach, az ebek konfront… akarom mondani komfortzónája. Úgyhogy hozzátok Rockyt, Sátánt meg Zsömit is, elég komoly bulira lesz kilátás!

Ha eddig elértél az olvasásban, azt egyrészt köszi, másrészt jól tetted, itt jön ugyanis a lényegi rész: 202008081000 a számsor, amit meg kell jegyezned. Mondjuk négy darab pont nagy csodákra képes, velük talán könnyebben bedolgozható lesz az információ: 2020.08.08. 10.00

Ott legyél, hogy találkozhass másokkal, akik ott lesznek, meg a kutyásokkal is, meg a strandröpisekkel is, meg a gyerekesekkel is, mert játszótér is van, ha esetleg elfelejtettem volna közölni. Ja, és ha az első 50 látogató egyike leszel, akkor ahogy a Bëlga mondja yo, motorcsónakba be, ablakot le, könyököt ki, kettesbe be, nagykirály a hangerő… Szóval akkor tiéd egy ingyen motorcsónakos sztori +1 fővel, meg egy sofőrrel. Ami egyébként drága, úgyhogy legyél első az elsők közt!

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020