Bringás reggeli Szolnokon, idén kicsit másképp

Az előző évekhez hasonlóan, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata idén ősszel is rendkívül fontosnak ítéli meg a szolnoki kerékpáros turizmus és a város kerékpárút-hálózatának népszerűsítését.

Programunk az autózás helyett a közösségi közlekedés használatára helyezi a hangsúlyt, a kerékpározás és gyaloglás mellett érvel.

Ahogyan a pandémiás helyzet hatással van mindennapjainkra, betartva a szükséges óvintézkedéseket, vigyázva egymásra, úgy a Bringás reggeli rendezvény is a megszokottól kicsit másképp kerül most megrendezésre.

A hagyományokat követve önkormányzatunk 2020. szeptember 17-én reggel 06:30 és 08:30 között ismét a Kossuth téren várja a kerékpárral közlekedőket egy frissítő gyümölcslével, péksüteménnyel, gyümölccsel, zenével, jó hangulattal, a kicsiket pedig meglepetés bringás ajándékkal.

Idén rendhagyó módon, a higiéniás előírásoknak eleget téve, kizárólag elvihető, előre csomagolt friss reggelire invitálja a város a bringásokat, betartva a maszkhasználat, a biztonságos távolságtartás és a kézfertőtlenítés szabályait.

A Szolnoki Rendőrkapitányság is csatlakozott rendezvényünkhöz, melynek keretében kiegészítő szolgáltatásként „BikeSafe” kerékpár-regisztrációt biztosítanak az érdeklődők számára.

Vigyázzunk egymásra a Bringás reggeli alkalmával is!

Megosztás:

További hírek:

Kidobós

De most komolyan. Kimész a Tisza-partra, iszol, faszagyerek vagy, eddig semmi gond nincs. Aztán jön

All Rights Reserved © 2020