Szolnoki Többség: a gyűlölet az ő pályájuk

A balliberális Szolnoki Többség újfent megmutatta valódi énjét. Borda Zoltán önkormányzati képviselőjük kritizálta Rehó János szintén önkormányzati képviselőt, a KDNP városi elnökét egy facebook-posztjában. Rehó bűne az volt, hogy megoldott egy problémát a Széchenyin. Érkezett azonnal a Szolnoki Többség egyik vezére, Szotyori-Lázár Zoltán, aki csekély képességű megélhetési székelynek nevezte a gyimesbükki születésű tanárembert, négygyermekes családapát, Rehó Jánost.

Szotyori-Lázár Zoltán hozzászólása Borda Zoltán facebook-oldalán

Csak úgy, mert dolgozni mert. Halkan jegyezzük meg, az ő politikai harcostársa helyett. Azt egy ideje tudjuk Szotyoriról, hogy valamiért nagyon bögyében vannak a székelyek, korábban legalább úgy tett, mint aki szereti őket. Mit szereti, ő is székely! Bizony-bizony, addig kutatta a családfát, amíg nem talált egy erdélyi Szotyori nevű őst, s azonnal fölvette a nevét. Aztán később már nem voltak fontosak a székelyek, Szotyori gyorsan üveggyöngyön megvehető embereknek nevezte az erdélyi magyarokat.

Most ez az ember a Szolnoki Többség egyik fő ideológusa. Ne reménykedjünk, még csak szólni sem mernek majd neki a többséges alpolgármesterek, Györfi Mihály vagy Miskolczi László. Nem fognak, mert egyszerűen a Többségnek a kampányban ez volt a kizárólagos hangneme. Miért változtak volna?!

Szeptember 24-én közgyűlés lesz, ahol Borda Zoltán és Szotyori-Lázár Zoltán minden bizonnyal ott ül majd a közgyűlésben, szemben Rehó Jánossal, a „szerény képességű megélhetési székellyel”. Lehet tippelni, vajon melyikük fog tőle a bunkóságért elnézést kérni? Illúziókat ne kergessünk, ennyi gerinc egyikben sincs! Gyanítom, a Szolnoki Többség többi tagjában sem lesz…

Megosztás:

További hírek:

Kidobós

De most komolyan. Kimész a Tisza-partra, iszol, faszagyerek vagy, eddig semmi gond nincs. Aztán jön

All Rights Reserved © 2020