Vírusinfluencerek off

Kis lépés a Facebooknak, nagy lépés az emberiségnek. Ma azért húzott egy jót a sokszor szapult Team Zuckerberg, lekapcsolta a lámpát néhány vírustagadó közösség “szobájában”. Taps.

Így járt többek között Lenkei doki, mondjuk érte bizonyos szempontból kár is lehetne, a koronapara előtt kiváló ügynök volt – meg kellett volna állni a vitaminoknál -, de így jártak a gődényi normális élet (HA-HA) hívei, meg a maszktagadó apaszívesek is. Egy szerényebb kalaplengetés jár emiatt a közösségi oldal személyzetének, de már eddig sem feltétlenül kellett volna elhúzni a vírusellenes netes harcot…

Akinek a járványhelyzetet, a következtében fellépő szabályokat magyarázni kell, vagy éppen késhegyre menő szópárbajban meggyőzni őt arról, hogy ez a járvány nem egy pártirányított populista agymosás, az nézze meg a Gődény vs. infektológusok riportot az ATV-n, egész egyszerűen zseniális. Vagy szomorú. Vagy egyszerre mindkettő.

Érthetetlen, hogy emberek, akik iskolába jártak, tapasztaltak, gyermeke(ke)t nevelnek/neveltek, elhiszik, hogy a bizonytalanságban tartó áltudományos magyarázatok, fake news- és konteólovagok okosságai a követendő példák egy ilyen fajsúlyos, a világot érintő állapot idején. Hajtogassatok alufóliacsákót, aztán hordjátok azt, hátha megvéd az 5G tornyok terjesztette vírustól. Meg a maszkviselő polgártársak tekinteteitől, mert a laposföldön messzire el lehet ám látni…

Vírusinfluencereket gyártottunk, akik előtt/mögött a Facebook azt a területet igyekszik felégetni, amit pár hónapja még feltétel nélkül biztosított. Egyszer biztosan eljutunk oda is, hogy ezeket a dolgokat majd megpróbáljuk megelőzni, mintsem utólag feltakarítani.

Megosztás:

További hírek:

A szolnoki egyesült baloldal egykori jobbikos nőgyűlölő csapatának egyik tagjáról már hírt adtunk korábban. Az

All Rights Reserved © 2020