Miért kell alkotmányos védelem a családoknak?

A FIDESZ-KDNP koalíció a héten alkotmányban rögzítette azt, amit egy normális világban talán nem is kellene. Sajnos, le kellett szögezniük a kormánypárti képviselőknek olyan nyilvánvaló tényeket, amelyek minden normális ember számára megmásíthatatlanok és abszolút evidenciák. Nem azért kellett ezt megtenni, mert nincs jobb dolga a magyar kormányzatnak, hanem azért, mert ezek az alapértékek, bizonyos politikai irányzatok komoly támadása alatt állnak. Támadják a család intézményét az összes rendelkezésükre álló erőforrással, médiával, közösségi felülettel, megmondóemberek széles hadával. E szélsőséges liberálisok szerint a biológiai tények, miszerint az ember vagy férfinak vagy nőnek születik – már elavultnak számítanak. Eddig azt mondták, 72 „társadalmi nem” létezik, s abból mindenki tetszés szerint kiválaszthatja a saját magának megfelelőt, tegnapról mára ez a szám már felugrott 90-re, s ki tudja, hol van ennek a bolondériának a vége?  

Nagy igazság, hogy aki elindul a lejtőn, nagyon nehezen tud megállni. Volt olyan közszereplő, aki a szexuális szabadosság erkölcsi lejtőjén indult el, s ott nem tudott megállni, ez tragédia – van viszont egy egész politikai oldal, akik meg a nemzetárulás lejtőjén indultak el, s még csupán szándékot sem mutatnak a megállásra – ez pedig gyalázat! Mindenki mérlegelje, vajon melyik jelent súlyosabb csapást az országunkra: egy-egy ember közerkölcsbe ütköző bűnös viselkedése, vagy pedig egy egész politikai tábor nyílt országárulása. 

Ha csupán korrektek vagyunk, s nem súlyosan elfogultak, akkor ez nem is lehet kérdéses. 

Mert amíg az egyik oldalon kamuvideókat gyártanak s minden más lehetséges módon is hátráltatják a vírus elleni védekezést, például külföldön gyalázzák a kormányt mindenféle olyan igazságtalan és hamis váddal, amit csak paranoiás elméjük képes megszülni, addig a másik oldalon folyamatos védekezésben vagyunk: erőink teljességével védekezünk az embergyilkos vírus fizikai hatásai, valamint a vírus okozta gazdasági károk ellen, s mindez nem elég, mert a „minél rosszabb, annál jobb” elvet valló ellenzék mocskos húzásait is ki kell védekeznünk. Bizony nem könnyű, s csak remélni lehet, hogy a választók is észlelni fogják azt, ki áll e harc jó oldalán, s ki a rossz oldalon, s le tudják majd vonni a szükséges konzekvenciákat. Ezért is kérünk mindenkit, aki hazánk sorsa iránt őszinte felelősséget érez: ne fásuljon el, hanem tegyen meg mindent a maga környezetében, hogy hazánkban ne a baloldal hamis narratívája győzedelmeskedjen. Igen, legyetek résen, küzdjetek és ne féljetek, polgári Magyarországot akaró magyarok!

Nekünk, jobboldali-konzervatív embereknek tudomásul kell vennünk, hogy nem sokan, de azért vannak olyan lelki alkatok, akik az árulásban lelik kedvüket. Az ilyen emberek egyszer Moszkvába szaladnak népükre panaszkodni, egyszer Brüsszelbe, egyszer a New York Timesba íratnak hazug és lejárató cikkeket, máskor a Pravdába, egyszer a szovjet szuronyok árnyékából parancsolnának a magyarságnak, egyszer pedig a brüsszeli bürokraták farzsebéből kikandikálva. Dante poklának legalján az apagyilkosok és a hazaárulók együtt szenvednek egy befagyott tóban – jobb korokban mindkettő hasonló gaztettnek számított. 

A mi hazaárulóink azonban egyelőre egy langyos vizű képzeletbeli jacuzziban lubickolnak, mert a nemzetárulás elég jövedelmező, ha van egy olyan szponzor, akinek akár egy olyan hatalmas és erős ország valutájának bedöntése sem lehetetlen, mint Nagy-Britannia. Soros úr jól fizet azoknak, akik kellően erkölcstelenek, s hajlandóak egykori elveiket félretéve beállni egy csapatba, ahol csak egy követelmény van, ki tudja hangosabban szidni a magyar miniszterelnököt és a tíz éve szinte romjaiból újjáépülő Magyarországot. Ez a teljesen nívótlan társaság egyesítette magában a hangos kocsmatöltelék-politikát a trágár bunkósággal, a szivárványos melegfelvonulás eszmei támogatóit az útszéli stílusban zsidózókkal. Mindezt már nyíltan is kimondva: a DK zászlaja alatt. Szép teljesítmény! E kicsiny törpék képtelenek a haza valódi szolgálatára, csak egy dologra vágynak, lerombolni mindazt, ami az elmúlt tíz esztendőben épült.

Politikájukban a legendás zsenit, az „agytröszt” Gyurcsány Ferencet követik, aki, ha Orbán Viktor A-t mond, akkor ő nem is B-t, hanem egyből Z-t kiabál. De miképp lehetne bármilyen pozitív kimenetele egy pusztán negatívumokra és az emberek zsigeri gyűlöletére épülő politikának? 

Mivel Orbán Viktor keresztény Magyarországot szeretne, ők ateistát. Ha Orbán Viktor segíti a családok boldogulását, s szerinte a férfi férfi, a nő pedig nő maradjon? Nosza, keressük meg az ellentettjét, s támogassuk azokat, a 99%-al szemben azt az 1-et, akik azt sem tudják, fiúk-e vagy lányok!

S megy minden felületen ez a hülyeség, terjed, mint a vírus. Jön szembe, értelmesnek tűnő embereknél is az az aljas propaganda, hogy a kutya+nő is család, hogy a férfi+férfi is család, meg a nő+nő is család. Ma ezt kell kiposztolni a közösségi oldalra, ez a jófejség, ez a teljes tolerancia – ugyanezek a „toleránsok” egy hete még ereszcsatorna-keresztényekről mocskolódtak, meg egy ember szexuális magánéletében vájkáltak. Holnap, ki tudja, talán már a pedofil+gyerek is családnak fog számítani ezeknél az erkölcsösöknél, ha nem vigyázunk. Ahogy írják: nekik mindegy, ki hajol le a gyermekhez, hogy megsimogassa. Hát nekünk nem. Az ő minden szavuk és gondolatuk illékonyan változó, s mivel moráltalanok, ezért kiszámíthatlanok – akár erkölcsi, akár családjogi kérdésekben nyilvánulnak meg. A kígyó és az ördög tud csupán ennyire sikamlós lenni, mint a magyar ellenzék. De miképp a koronavírussal, a hülyeség vírusával is fel kell venni a harcot, minden fronton.

A szeretet elsődleges morális parancs. De a szeretet nem olyan generálszósz, amit mindenre egyként ráönthetünk. A szeretet sokkal inkább: kötelesség. Ha szeretem embertársamat, elkötelezem magamat mellette. Ha igazán szeretem, s nemcsak a számat jártatom, akkor köteles vagyok megvédeni a másik embert. S ha választanom kell ember és ember között, a védtelenebbet kell segítenem. A kor morális támadásainak legvédtelenebb áldozata a gyermek, s a társadalom alapértéke: a család.

Manapság atombombákkal bombázzák erkölcsi alapjainkat, s ezért nem tehetünk mást, minthogy bunkerbe menekítjük azokat az alapértékeket, amelyek számunkra fontosak. A legatombiztosabb menedék ma az Alaptörvény, amelyet kétharmados többséggel lehet csak módosítani, s ezt védelmezi jó politikánk, a nemzetépítő, nemzetfenntartó és a nemzet ügyét előremozdító kormányzás, amely – reményeink szerint – meg is fogja tartani védelmében a családokat, egészen addig, amíg fel nem nő a kormányzás feladatához egy tisztességes, hazáját szerető ellenzék, akitől nem kell féltenünk a hazánkat és családjainkat.

Azokat a családokat, amelyekben – mióta világ e világ – az apa férfi, az anya pedig nő.

Mert lehetetlenség, hogy ezekről másképp gondolkodjon az, akiben valódi szeretet él. 

/pt/

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020