Halottgyalázás a baloldal új eszköze!

Hadházynak – úgy tűnik – teljesen “elmentek otthonról”. Állítólag református lelkész nagyapja volt. Vajon mit szól ahhoz a mennyben, hogy unokája magából kikelve, semmit sem tisztelve őrjöng a magyar közéletben? S mit szólhat az Istennèl békességet talàlt lelke, hogy unokája ismét átlépett egy vörös vonalat kormányellenes gyűlöletében.

Hadházy eddig csak az élőket zargatta, de most már az elhunytak nyugalmát is. Mit tehet az ember egyáltalán, ha a halállal találkozunk? Békességet kívánunk a holtaknak, részvétet a hozzátartozóknak – minden más cselekedet otrombaság, gyalázatos tett. Hadházy egy videót közölt saját közösségi oldalán, hogy leleplezze, milyen sokan haltak meg koronavírusban – ám a hely, ahol a halott polgártársaink egészen addig nyugalomban vannak, amíg Hadházy-félék meg nem jelennek – nem is őrzött koronavírusban elhunytakat.

Bocsássatok meg azért, mert nem tudtunk jobban vigyázni nyugalmatokra – de efféle viszolyogtató őrületre, hogy egy képviselő halottakat molesztáljon politikai érdekekből, még mi sem számítottunk. Kérjük az egyesült baloldalt, fejezzék be a gyűlöletre épülő kampányukat! S hagyják békén a halott polgártársainkat!

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020