Ki dolgozik és mennyit?

Már a mókás szó nem is jó a Szolnoki Többség elnevezésű társaságra, talán inkább a szánalmas szó lenne a legillendőbb, ha róluk beszélünk vagy írunk. A mostanában kőkemény kétkulacsos kommunikációt folytató ellenzéki szövetség két alpolgármestere eljátszik azzal, hogy ők támogatnak fejlesztéseket. Majd a háttérben dolgozó arctalan oldalkészítőik leszólnak mindent, amit csak lehet. Ezúttal dr. Kállai Mária parlamenti képviselőnek estek neki, azt hazudva, hogy nem csinál semmit.

Akkor ezek szerint a szolnoki többséges, inkább ne csináljunk semmit, de arról bőszen hazudjunk sokat szellemében dolgozó többséges képviselőknek köszönhetjük azt a durván húszmilliárd forintot, amiből színházfejlesztésre, fürdőre, óvodák és bölcsőde építésére, utak karbantartására futja majd?! Ugyan már, a fotelhuszárok a közösségi médiában pózolnak, de emögött tényleges munka semmi sem akad, csak a gyalázkodás.

Azt már ők is elárulták, hogy Szolnok legújabb, összesen tízmilliárdos szállodafejlesztéséhez (melyhez a kormány a parlamenti képviselő és a polgármester lobbijának köszönhetően négymilliárd forintot adott) semmi közük, nem is értik, mi a francnak ide egy olyan beruházás, amivel munkahelyek sokasága is együtt jár. Szidják is bőszen, mert nekik az rossz, ha Szolnok épül, nem segíti a céljaikat.

Felteszik kérdésnek, hogy mi a helyzet a Csáklya úti híddal. Ez jó duma, ők már a választás másnapjára ígérték, hogy azonnal nekikezdenek. Miközben a tervek elkészítése, az engedélyek beszerzése önmagában több mint két év egy ekkora beruházásnál. Aki azt állítja, hogy hamarabb meg tudja oldani, az egyszerűen HAZUDIK! Ugyanis ezek a szabályok, a törvények, az uniós előírások! A tervezésre egyébként megvan a pénz, el is indult a folyamat, majd utána jöhet az építkezés, amire szintén bírjuk a kormányzat ígéretét. Tehát ez is kapufa.

Itt ezen a linken: elérhetnek egy interjút a képviselőasszonnyal, benne telis tele beszédes számadatokkal:

Dr. Kállai Máriának lehet kritizálni politikai meggyőződését, ez együtt jár ezzel a foglalkozással. De a hatalmas munkatempóját, az általa Szolnokra és a környező településekre hozott fejlesztési forrásokat kicsinyellni igaztalan, tisztességtelen és egyszerűen hazug próbálkozás. Pláne azoktól az emberektől, akik a szolnokiaktól kapott felhatalmazásukat csak arra használták, hogy pozíciókba lavírozzák magukat, elintézni, megcsinálni bármit, akár egyetlen aprócska kis befektetőt idehozni képtelenek voltak.

Ne legyen kétségünk, most, a baloldali előválasztás időszakához közeledve ontani fogják a brutális hazugságokat, megalázó szintre süllyesztve ismét a szolnoki közéletet. És ha közben bármit sikerül lerombolniuk, annak ők csak örülni fognak, hiszen ettől remélik a sikerüket.

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020