Újabb szakadás a Szolnoki Többségben!

Nem gondoltuk, hogy a balliberális Szolnoki Többség nevű politikai formáció kétkulacsos kommunikációjáról szóló cikkünkkel ennyire beletrafálunk a hatalom megszerzéséért alakult pártszövetség egyik felettébb furcsa ügyének kellős közepébe.

Megjelent ugyanis pár órája egy közlemény a helyi MSZP, a Momentum és az LMP vezetőinek közösségi oldalán. Györfi Mihály alpolgármester, Szekeres Éva önkormányzati képviselő és Tóth Áron ugyanazt a közleményt osztották meg: a Szolnoki Többség Facebook-oldala nem az ő szerkesztésükben áll, attól határozottan elhatárolódnak.

Ez a furcsa csavar csak azoknak furcsa, akik nem követik nyomon a közgyűlési többségét saját belharcai miatt elveszítő tömörülés dolgait.

Azt már több képviselőjük leírta, hogy a Többség oldalát a Jobbik elnöke, dr. Szotyori-Lázár Zoltán szerkeszti, ő az a politikus, aki a szolnoki közéletben való megjelenése óta a gyűlöletszítást tekinti fő fegyverének.

Ugyanakkor két párt, a Demokratikus Koalíció és a Jobbik vezetői még nem nyilatkoztak, s informátoraink szerint ez egyáltalán nem véletlen! Azaz jelen állás szerint a közgyűlési többségét saját belharcai miatt már elveszítő Szolnoki Többség tovább osztódhat. Vona Gábor Jobbikot kritizáló kirohanása óta pedig már illúzióink sem lehetnek, a maradék párttagok versenyt csinálnak abból, miként tudják korábban közös megfogalmazott elveiket minden nap szembeköpni. Kíváncsian várjuk a balliberális szappanopera újabb felvonását, például azt, hogy mit lép a Jobbik, ugyan kit fog támogatni a parlamenti képviselőségre is áhítozó DK-elnök, Miskolczi László? Nem lenne meglepetés, ha lenne újabb fordulat az ügyben.

Megosztás:

További hírek:

Az eszme áldozatai

Régebb azt gondoltam, hogy beleláthatok a kommunisták fejébe. Kisilabizálhatom, hogyan is működött az agyuk. Mitől

All Rights Reserved © 2020