Most az MSZP-vel harcol a szolnoki Jobbik-elnök?

A közelgő baloldali előválasztás meglepő indulatokat szít az érintett balliberális pártok között. Az egymást egyébként gyűlölő, de a hatalomért még az utált féllel is összeálló politikai erők előszeretettel törlik egymásba cipőjüket. Most éppen a szolnoki Jobbik-elnök, Szotyori-Lázár Zoltán szállt bele az MSZP önkormányzati képviselőjébe, a szolnoki parlamenti jelöltségért híreink szerint harcba szálló László Norbertbe.

Az egykori Szolnoki Többségben még egymás szövetségeseiként pózolt a két érintett. László Norbert most a baloldalon szokásos oltásellenes hangulatkeltésről, a kormány kioktatásáról értekezett facebook-oldalán. A mondandó értelmi lényegét most el is felejthetjük, mert arra kár szót is vesztegetni, a szokásos ordas marhaságokat ismétli a szépreményű szocialista. Ám a hozzászólásokban Szotyori doktor a következőt böffentette oda, keményen értékítéletet mondva László Norberten: „Bámulatos, hogy László képviselő úr még ehhez is ért! Igazi polihisztor!”

Persze a hozzászólást azóta letörölte a bátor Jobbik-elnök, de pechére elég sokan lementették újabb ékverő akcióját. A hírek szerint az azóta darabjaira hullott Szolnoki Többség tagjai között a parlamenti képviselői indulás igen komoly vitákat váltott ki, mindenki azt gondolja, ő lenne az érdemes a posztra. Egymás hergelésének már számos jelét adták. Az egyik ilyen a Szolnok TV Szolnoki Többség által kinevezett igazgatójának váratlan leváltása volt. Az öt igazgatósági tagból négy a Szolnoki Többség delegáltja, de mégis leváltották Tóth Józsefet, a saját emberüket! Sőt, még ezt megelőzően a saját újságírójukat, a Szotyorival kimondottan jó viszonyt ápoló Tóth Andrást is lapátra tette a később menesztett igazgató. Ez utóbbit persze próbálják amolyan fideszes bosszúnak beállítani, de a saját igazgatójuk tette lapátra a Szolnoki Többség, egészen pontosan a Jobbik házi újságírójaként emlegetett Tóthot.Emellett még felügyelőbizottsági tagságban is meg-megpuccsolják egymás embereit, azaz elég nehéz elképzelni, hogy miként lennének képesek ezek az emberek, ezek a pártok akár csak egyetlen napot is őszintén dolgozni városukért, az országért! A válasz egyértelmű: sehogy!

Fotó: Szolnoki Bohócok Facebook-oldal

Megosztás:

További hírek:

Rejtvény

Hódmezővásárhely polgármestere – aki azt sem érdemli, hogy a nevét szájamra vegyem – még márciusban

All Rights Reserved © 2020