Nálunk a baloldal folytat vakcinaháborút

A háború utáni, az akkor újdonságnak számító penicillint mindenki örömmel fogadta, éppen úgy, mint a BCG oltást, vagy a gyermekbénulás elleni oltóanyagot, az influenza elleni védőoltásról nem is szólva. Napjainkban viszont, amikor emberek ezrei halnak meg a koronavírus terjedése miatt, ádáz vita folyik arról, hogy vajon melyik vakcina a biztonságosabb? A nyugati, vagy a keleti?

A csatározások mögött üzleti, és politikai érdekek húzódnak. A nyugati cégek kezükben akarják tartani a gyártás, és a terjesztés kizárólagos jogát, még akkor is, ha tudják, hogy képtelenek kellő mennyiséget időben előállítani. Ezért aztán minden fórumon hangoztatják az orosz szakemberek alkalmatlanságát, mert le kell járatni őket, hogy a nyugati szellemi fölény ne szenvedjen csorbát.

Hogy kik lapulnak név szerint a háttérben, azt nem tudhatjuk, de nem csodálkoznék, ha Soros György keze is benne lenne a dologban. Ám az idő kereke megállíthatatlanul forog, és még rászorulhatnak a keleti vakcinára. Kíváncsian várom, hogy akkor mivel indokolják uniós bürokratáink a kényszerű pálfordulást?!

A magyar baloldal oltásellenes, és ezáltal nemzetellenes politikát folytat. Felháborító, hogy miközben az oltás ellen agitálnak, addig néhány baloldali politikus soron kívül, titokban beoltatja magát. Most akkor hasznos az oltóanyag, vagy sem? – ez itt a kérdés! Meg az, hogy ezek után, hogy mernek az emberek szemébe nézni?!

Bizonyára azt gondolják; ha sok ember hal bele ebbe a betegségbe, akkor azért a kormányt tehetik felellőssé, és ez még jól jöhet a jővő évi választáskor? Nos, senki sem szereti , ha be kell oltatni magát , mert ez a betegség jele. Viszont kultúrember bízik az orvosokban, a megelőzés fontosságában!- meg a vakcinában!

Megjelent a vírus áttörte a gátat,

Megkaptam én is a rég várt vakcinámat,

Kinek mi gondja van rája,

Kínai, vagy orosz gyártja,

Mit mond az ellenzék,

A fene se bánja!

Kovách Antal

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020