Rejtvény

Hódmezővásárhely polgármestere – aki azt sem érdemli, hogy a nevét szájamra vegyem – még márciusban durva kirohanást intézett a fideszes szavazók ellen, amikor azt állította; olyan buták, hogy ő ezt a kijelentést a Fidesz vezetőinek szánta. Bárhogy is áll a dolog, ez a fajta vagdalkozás mára szerves része lett a baloldali propagandának!

Emlékszem, amikor Bangóné patkányoknak nevezte a jobboldali szavazókat, sem ő, sem párttársai máig sem kértek bocsánatot, éppen úgy, mint hódmezővásárhelyi polgármester aki, csak magyarázkodásra képes!

Magam részéről szenvedélyes rejtvényfejtő vagyok, a hagyományos rejtvényeket kedvelem, így aztán nem vettem magamra a polgármester úr dörgedelmét, annál is inkább, mert nem sokat adok a műbalhés baloldali politikusok véleményére. Mi több! Büszkén viselem a patkány elnevezést is, mert ha ez a „patkány kormány” nem volna, akkor már régen tönkrement volna az ország, és gazdasági értelemben is, még a fenekünk is kint lenne a gatyából! Ezért aztán inkább vagyok patkány, mint Soros György, vagy Gyurcsány Ferenc lábakapcája!

Lehet, hogy szavazóink közül sokan nem foglalkoznak rejtvényfejtéssel, de van annyi eszük, hogy ne felejtsék el a baloldali kormányok áremelését, a vizitdíj bevezetését, a tizenharmadik havi nyugdíj megszüntetését, az őszödi beszédet, a baloldali politikusok korrupciós ügyeit, az oltásellenes kampányt, és azt a sok mocskolódó hozzászólást, ami a baloldali honatyákat jellemzi a parlamenti munka során!

Ezért abban bízom, hogy a választópolgárok többsége – rejtvényfejtés ide, rejtvényfejtés oda, a jövőévi választáskor jó helyre írja majd az X-et, és nem szavaz olyan baloldali jelöltre, akire ráillik az a kis mondóka:

“Mások zsebében a keze,

Csak a pénz kell, más semmi se,

Magabiztosan mosolyog,

Mert védi a mentelmi jog.”

Kovách Antal, Szolnok (Fotó: promenad.hu)

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020