Ilyen, amikor nácira vadásznak a nácik?

A náci kártya mindig a választásokhoz közeledve jön elő a balliberális formációktól. Általában mindig a komcsik utódai veszik elő, igazolva azt, mennyire nagy szüksége van romló társadalmunknak rájuk. Persze mostanában ennek nincs itt a helye, merthogy ez nem igazán téma. Egyrészt, nincsenek hatalmon a libsik, másrészt meg a náci szerepét korábban szívesen eljátszó Jobbik most éppen a komcsi-liberális zubbonyban pompázik ünnepnapokon. Persze azért a szög néha kibújik abból a zsákból…

Most éppen Szolnokon próbálták eljátszani a szélsőjobb brutális térnyerését és a veszélyt, mely messzire kiált a hősökért. Hát, nem arattak túl nagy sikert.

Van ez a jobbikos, meg ki tudja milyen formáció által kezelt Kimondott Szolnok nevű oldal. Amit híreink szerint többek között a helyi jobbikosokkal felettébb meghitt viszonyt ápoló (minden sajtóeseményükön ott van) házi újságíró, Tóth András ír. Ő az a sajtómunkás, aki olyan büszkén játszotta el eddig a függetlent, majd miután már a ballibes, Szolnoki Többség által irányított városi tévés igazgatóság is kirakta a tévétől a szűrét, azóta teli torokból, persze függetlenobjektívül szidja a kormánypárti képviselőket. Szóval ez az oldal, a szolnoki jobbikosok meg lukácsikatisták fő szennycsatornája kitette azt a fotót, amin egy náci zászló lóg a gyaloghídon. A legjobb: keresik a felelősét az esetnek! Mókás. Vagy inkább szánalmas?

Ezúton szeretnénk felajánlani segítségünket: nyomozzunk közösen! Melyik párt indított az időközi parlamenti választáson Borsodban egy zsidógyűlölőt? Azaz egy nácit? Kinek a sofőrje pózolgat Auschwitzban a győzelem jelét mutogatva kőkemény náciként? Csak nem a Jobbik országos elnökéé, Jakab Péteré? Bizony-bizony, ezek is azt mutatják, hogy talán a legjobb az lenne, ha arrafelé keresgélnék a szolnoki gyaloghíd elcsúfítóit. Mondjuk a házi zsurnaliszta föltehette volna a kérdést, “srácok, nem felejtettétek kint a molinótokat?”

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020