Szolnok is bekapcsolódik a tömeges oltásba!

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet  és a városi kórházak több oltóhelye is bekapcsolódik az április 26-28. közötti tömeges Sinopharm oltási programba.

Mint az a kórház közleményéből kiderül, hogy minden érvényes regisztrációval rendelkező, akit erről sms-ben értesítettek, interneten foglalhat oltási időpontot kínai Sinopharm vakcinával történő oltásra az eeszt.gov.hu oldalon. Az útmutató szerint az időpontfoglaló kezelése nagyon könnyű, a TAJ-szám és születési dátum megadásával lehet belépni, ahol a jelentkezők kiválaszthatják, hogy melyik napon, hány órakor és melyik településen, melyik kórházi oltóhelyen szeretnék megkapni az oltást. Mindenki csak egy időpontra foglalhat, és a véglegesített foglalás már nem módosítható. 
A Hetényi Géza kórház már ismert Tószegi úti oltópontjai mellett ezúttal bekapcsolódik a programba a Hősök terén lévő Rendelőintézet is, ahol ugyancsak több oltóhelyet alakítottunk ki. Ezzel párhuzamosan természetesen az eddig megszokott módon folytatódik az oltás a többi vakcinával is.

Fontos, hogy mindenki ügyeljen a járványügyi szabályok betartására, illetve a lefoglalt időpontban pontosan jelenjen meg, a torlódások elkerülése érdekében ne érkezzen a szükségesnél jóval korábban. Az oltásra érkezők vigyék a személyi igazolványukat, a TAJ-kártyájukat, a kitöltött és kinyomtatott hozzájáruló nyilatkozatot, és lehetőleg a kinyomtatott foglalás visszaigazolást. Az érintettek támogató hozzáállását előre is köszönjük.

Megosztás:

További hírek:

A szolnoki egyesült baloldal egykori jobbikos nőgyűlölő csapatának egyik tagjáról már hírt adtunk korábban. Az

All Rights Reserved © 2020