Akiknek a tragédia is kampány

VÉLEMÉNY

Van-e alja annak az erkölcsi mélységnek, ahová Szotyori-Lázár Zoltán és az egykor szépreményű, mára mindenhonnan kirúgott egykori újságíró, Tóth András züllesztette a szolnoki közbeszédet? A balliberálissá silányodott egykori jobboldali Jobbik-elnök, valamint a megyei napilaptól és a városi televíziótól is elhajtott újságíró áll a Kimondott Szolnok Facebook-portál mögött – állítja több szolnoki ellenzéki képviselő.

A legújabb erkölcsi békasegget a múlthét végén, a 4-es főúton bekövetkezett halálos baleset kapcsán sikerült alulról megszagolniuk. Ez az emberi méltóságtól mentes, aljasságból sokszor jelesre vizsgázott banda most éppen Szolnok parlamenti képviselőjét teszi felelőssé egy balesetért. Merthogy miért nincs kész az elkerülő (jövőév elején átadják), meg ha itt autóút van, akkor nem lett volna baleset, stb., stb. Sajnos ez a csodás szolnoki oldalszerkesztő brigád annak drukkol, hogy legyenek halottak, mert bármilyen tragédiáért képesek felelőssé tenni az adott parlament képviselőt. Mert most ez az ő mércéjük, szinte biztos, hogy szurkolnak a halálos tragédiákért, jó lenne nekik egy kis tragédia minden hétre, mert kifröcsöghetnék a bennük rejlő mocskot. Gratulálunk hozzá!

Nincs kétségünk, a Szotyori-Tóth páros már alighanem a békának is kiadta az útját, mert az ő erkölcsi szintjükhöz ennek a derék kétéltűnek is magasan van a hátsó fele.

Megosztás:

További hírek:

A szolnoki egyesült baloldal egykori jobbikos nőgyűlölő csapatának egyik tagjáról már hírt adtunk korábban. Az

All Rights Reserved © 2020