Gyurcsányné parancsa: ők jelölnek jelöltet!

Nem ért sokat a DK miniszterelnök-jelöltjének, Gyurcsányné Dobrev Klárának a szolnoki fóruma. Szerintük nyilván sokszázan voltak, a valóságban olyan 100-120 fős gigantikus tömeg tolongott, hogy Klárika bölcs szavait hallják, s egyben megismerjék az általunk már beharangozott Gyurcsány-katonát, a kommunista őskövületet, Sziráki Pált. Szóval ő hozza majd a megújulást. Aha. Persze.

Miskolczi László alpolgármester, a DK szolnoki elnöke akkora erőt kapott főnökének feleségétől, hogy azonnal rendőrökkel fenyegette meg a tiltakozni érkező fidelitas-tagokat. Drága László! Gyurcsány szolnoki helytartójaként egyet megtanultál: te is nagyon szeretnéd a rendőröket a politikai ellenfeleidre uszítani. Bravó, ügyes voltál!

Üzenete ennek a sok sületlenséget tartalmazó Dobrev-beszédnek nem is igazán a kormánypárti oldalnak volt, hanem a saját, elvileg őt támogató oldalnak. Gyurcsányné világosan elmondta: Sziráki Pál lesz az ellenzéki oldal jelöltje. Úgyhogy Tóth Áronnak (LMP), valamint dr. Kármán Irénnek (Momentum) ideje kiszállni ebből az előválasztásnak csúfolt kamuból, Klára asszony megmutatta a hátsó ajtót nekik is pénteken.

Megosztás:

További hírek:

A szolnoki egyesült baloldal egykori jobbikos nőgyűlölő csapatának egyik tagjáról már hírt adtunk korábban. Az

All Rights Reserved © 2020