Szeretetük jeleként meglopták egymást

Mi az a határ, ameddig elmehet az ellenzék? Mikortól jönnek rá szavazóik, hogy úgy verik át őket a demokratikus választás látszatával, hogy arra még az ötvenes évek kommunistái is elismerően csettintenének?

Meddig lehet majd egymás intenzív anyázása, szidalmazása és lejáratása után majd mosolyogva beállni végül az előre eldöntötten előválasztást nyerő Sziráki Pál dékás őskommunista mögé?

Az előválasztás majd csak ősszel jön, de már most annyit rúgtak egymásba, hogy egy tömegverekedés ehhez képest simogatóbuli.

Kezdték ott, hogy a Momentum elindította a tiszaföldvári születésű, de a fővárosban élő, finoman szólva gyanús bűnözői kapcsolatokkal bíró, kétes hírű újságírót, Kármán Irént. Az MSZP a helyi képviselőt, László Norbertet, az LMP Tóth Áront, míg a Jobbik Berényi Gábort látta esélyesnek. Aztán egyszercsak felbukkant a DK, közölte, hogy hátrább az agarakkal srácok, mi Sziráki Pált, Gyurcsány Ferenc hűséges megyei emberét támogatjuk. 

Ezért aztán elindították Szirákit kamufüggetlenként, erre a Jobbik hirtelen visszahúzta csendben Berényit, majd elkezdte gyepálni a többieket. Azokat, akikkel majd közösen akarnának kormányozni. Persze ez ráfér a Jobbik-elnök, Szotyori-Lázár arcára, ő állt az ellenzéki gyűlöletkampány élén már régóta Szolnokon, aligha meglepő, hogy újságíró barátjával, Tóth Andrással együtt vállalták a lelküknek oly kedves gyalázkodást. Szóval nekiesett az elempés Tóth Áronnak, ahol lehet belerúgnak egyet. Utána visszaléptették az MSZP-vel László Norbertet, a szociknak most a totálisan hiteltelen pesti Kármán Irént kell támogatniuk. Mit is mondjuk, nem kis pofon!

Szotyoriék pedig, miután kiütötték a, valljuk meg, leginkább alkalmasnak tűnő jelöltet, László Norbertet, hiteltelenítik a többieket. Kármán Irén került Szotyori célkeresztjébe, bőszen osztogatja az őt lejárató cikkeket, írásokat. Hiába no, a feladat az összes ellenfél eltakarítása Gyurcsány jelöltje, Sziráki Pál elől. Volt egy kis bibi, Sziráki Műfüggetlen Pálnak nem volt ugyanis értékelhető facebook-oldala. Sebaj, szereztek egyet, nemes egyszerűséggel ellopták a Szolnoki Többség nyolcezres portálját. Még el sem indult igazán a buli, de már meg is lopták egymást!

Ne legyen kétségünk, a többi ellenzéki párt nem lesz annyira erős és kemény itt Szolnokon, hogy ellent tudjanak állni. Az MSZP már be is állt a sorba, kijelentették, hogy most már Kármán Irén a jelöltjük. Így a meglehetősen kis támogatottsággal bíró LMP jelöltje marad az agyonig alázott Kármán Irénnel, és a Jobbik-DK házasságból született Sziráki Pállal. Persze hogy nincs esélyük, csak Sziráki lehet az első.

A csata utána indul. Lesz-e gerinc a nem dékás és Jobbik-fan ellenzéki szavazókban, hogy ellenálljanak ennek az undorító színjátéknak, s nemet mondanak Gyurcsány totális tarolásának a baloldalon.

Azt mi Szolnokon már tudjuk, hogy milyen, amikor egymást gyűlölő politikusok összeállnak. A Szolnoki Többség a másfél évvel ezelőtti választási siker után három hónapot is alig élt meg. A hatalmi harcokba ennyi kellett ahhoz, hogy kimutassák foguk fehérjét a „nagyok”, a DK, a Jobbik és az MSZP. Képzeljük, micsoda vérfürdőt rendeznének egymás között akkor, ha országos szinten is sikerrel járnának! Ennek a vesztesea magyar nép és a magyar haza lenne. Ugye nem engedjük?!

Megosztás:

További hírek:

A szolnoki egyesült baloldal egykori jobbikos nőgyűlölő csapatának egyik tagjáról már hírt adtunk korábban. Az

All Rights Reserved © 2020