Sziráki, Gyurcsány csodafegyvere!

Előválaszt a baloldal. Most fogják kiválasztani, ki indul majd a parlamenti választáson jövőre az egyes körezetekben. Azaz, már rég kiválasztották, de eljátsszák a népnek a nagy demokráciát. 

A tuti befutójukat is megnevezték Szolnokon, Gyurcsány Ferenc a megújulás nevében előhúzta régi hívét, a kommunista időszakban Szovjetunióban kiképzett Sziráki Pált, aki beleszippantva a politika levegőjébe, azonnal megvilágosodott. Először rájött, hogy Volán-vezérként megreformálta a buszközlekedést Szolnokon, miközben csak megrendelték a szolnoki önkormányzat által előírt buszokat, a számlát végül Szolnok állta.

Aztán Pali bátyánk most rájött, szobrot is állított, erről büszkén posztolt is egyet. Nem lennénk meglepve, ha az előttünk álló hónapokban az is kiderülne, lényegében ő csinált itt mindent a városban.

Megbízható forrásaink szerint az egykori vár területén föltárt régi romok valójában a Sziráki-család ősi rezidenciáját rejtik, s köze van Gyurcsány Ferenc szolnoki helytartójának Szolnok alapításához is.

Van viszont, ami valóban Sziráki Pálhoz kötődik, nevezetesen ő volt az, aki a politikai szövetségesek, a Szolnoki Többség facebook-oldalának ellopásával indította közéleti szerepvállalását. Hiába no, aki egyszer fölveszi Gyurcsány mezét, annak alkalmazkodnia kell csapatához!

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020