Elindult a mocskolódás – hazugsággal támadnak a komcsik

Nincs itt semmi különös, azt csinálja a moslékkoalíció, amihez a legjobban ért: zavart kelt, hazudozik, hamis állításokkal hergel, aztán nem foglalkozik a válaszokkal, befeketít embereket. Ezt csinálja most Gyurcsány Ferenc szolnoki csókosa, Sziráki Pál.

Kerítettek egy volt fideszest, akit kivetett soraiból saját politikai közössége. A sértett figura most összevissza mocskolja Szalay Ferencet, dr. Kállai Máriát, még az elhunyt, köztiszteletnek örvendő államtitkár, Hoffmann Imre emlékét sem kíméli. Merthogy ő már biztos nem fog reagálni a rágalmakra. Szóval Szirákiék most boldogan osztogatják ennek a Kósa Lajos nevű egykori rákóczifalvi polgármesternek a marhaságait. Ezt csinálják, s ezt fogják tenni a választásokig. Kitalálnak mindent, zéró bizonyítékkal, zavaros ügyekkel, amik csak a másik befeketítésére valók.

Szalay Ferenc és Kállai Mária csak a törvényes utat járhatja be, mert ez a normális és az elvárható két köztiszteletben álló politikustól. Sajnos ez a törvényes út lassabb, mint hazugságokkal kiállni, s kiabálni az út széléről. Mert afelől ne legyen kétségünk, a sértődött bukott egykori polgármester ellen indított pert el fogja veszíteni Kósa, persze majd csak a választások után lesz benne jogerős ítélet.

Sziráki Pál pedig szívbaj és arcpír nélkül átveszi a Rákóczifalva-szerte csak bukott embernek tartott Kósának a minden érintett által cáfolt gondolatait. Persze Szirákit sem kell félteni. Amíg kellett neki Kállai Mária támogatása a szállodájának a felújítására, addig jó volt a képviselő. Most meg aljas módon sarazza azokat az embereket, akiket évtizedek óta ismer, akiktől csak támogatást és segítséget kapott. Persze pont ettől illik annyira Sziráki Pál Gyurcsány Ferenc brigádjába. Mert oda ezek a Kósa-féle fazonok, meg a Sziráki-féle hálátlanok, a belülről rothadásnak indult jellemek valók, akik csak taposni tudnak, mocskolódni, pont úgy, ahogyan Gyurcsány Ferenc elvárja tőlük. Gratulálunk hozzá!

Tényleg csak zárójelbe: hogy mennyire komoly ez a mostani álbalhé, mi sem igazolja jobban, hogy a saját párttársait most undorító módon szembeköpő Kósa által “feltárt” ügyekkel kapcsolatosan eddig egyetlen embert gyanúsított meg a nyomozó hatóság, magát a nagy leleplező Kósa Lajost…

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020