Új játék az ellenzéknél: ki a nagyobb fideszbérenc?

Ha nem lenne véresen komoly az ellenzék hataloméhsége, akkor jól is szórakozhatnánk az előválasztás névre elkeresztel színjátékukon. Azt már tudtuk az elején, hogy kamu az egész, minden arról szól, kit jelöl Gyurcsány Ferenc jelölt-jelöltnek, nálunk egy régi komcsi motorost, Sziráki Pált találták a legjobbnak. Lelkük rajta.

Aztán kellően üdítő volt, ahogy szétverték a többi párt jelöltállítási terveit. Gondosan bemocskolták a másik embereit a Gyurcsány-fiúk, akiket itt Szolnokon Szotyori-Lázár Zoltán helyi jobbikos elnök irányítgat.

Visszalépésre kényszerítették már az MSZP jelöltjét, László Norbertet, s hasonló sors vár Tóth Áronra, az LMP emberére is.

Most sikerült új szintre emelni ezt a baromságot, ezúttal ki a nagyobb Fidesz-bérenc játékot kezdtek saját szennyportáljukon, a lejáratásra létrehozott Kimondott Szolnokon. Elsőként az egykori szövetséges, Ligeti József fideszességét igyekeznek bizonygatni Ligeti Fideszt kritizáló bejegyzéseivel. Igen, jól értik, Ligeti azért Fidesz-bérenc, mert sokszor kritizálta a Fideszt. Bravó srácok, alakul ez! Izgatottan várjuk a következő épületes baromságot.

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020