Olvasónk védi meg az iSzolnokot!

A minap írtunk arról, hogy Gyurcsány Ferenc szolnoki pribékjei a “békés együttműködés” jegyében folyamatosan alázzák és lejáratják az előválasztáson elinduló ellenzéki jelölteket. Már persze azokat, akiket nem Sziráki Pálnak hívnak. Arra igyekszünk felhívni a figyelmet, hogy az ellenzék előválasztása egy ordas átverés, a lényeg, hogy csak a Gyurcsány Ferenc által elinduló jelöltek válhatnak majd jövő tavasszal valódi képviselőjelöltté. Itt konkrétan egy régi kommunista bútordarabban, a Szovjetunióban végzett harcostársban Sziráki Pálban bízik csak a DK elnöke. Így aztán aki ellene próbál menni, azt nyírják. Persze utána elvárják majd, hogy segítse őket a kampányban… Régi szép komcsi időket idéző vegytiszta demokrácia…

Szóval legutóbbi cikkünkben ki más találta volna magát megtalálva, mint Szotyori-Lázár Zoltán helyi Jobbik-elnök, aki a gárdista – templomba járó hívő – székely leszármazott – székelygyűlölő – balliberális fejlődési útvonalat bejárva a Jobbik csicskatagozatává züllesztette Szolnokon is az egykori szélsőjobbos pártot. Már fogalmazódott bennünk a cáfolat, de egy olvasónk is tollat, azaz billentyűzetet ragadott, s az alábbi írást juttatta el hozzánk a képekkel együtt. Köszönjük a tanulságos információkat.

A szöveget változtatás nélkül közöljük. A beküldő írását a 2020 tavaszán nyilvánosságra került, a Szolnoki Többség által készített jegyzőkönyvekre alapozta.

Ordas hazugsággal próbál mosakodni a szolnoki JOBBIK elnöke, a súlyos cégeladási botrányba keveredett Szotyori Lázár Zoltán ügyvéd, amelyben segítségére sietett a társai által választási csalással vádolt Györfi Mihály, aki nem mellesleg a szolnoki MSZP elnöke, a PH humánügyekért felelős alpolgármestere.

Szotyori ezt írta 19-én:

„MÁR MEGINT HAZUDIK A FIDESZES CSICSKAMÉDIA

Az iSzolnok nevű, szélsősegesen kormánypárti szennyportál, melynek pecsétes papírja is van arról, hogy hazudik rólam, ismét valótlanságokat állít.

A cikkel írtakkal ellentétben sem én, sem a Szolnoki Többség soha nem akartuk Kármán Irént az Aba-Novák Agóra igazgatóhelyettesének.

Kármán Irént Szekeres Éva, a Momentum képviselője szerette volna vezető pozícióba préselni, de miután a Szolnoki Többség egy közös meghallgatáson megbizonyosodott arról, hogy Kármán nem ismeri sem Szolnokot, sem a kulturális menedzsmentet, ezáltal alkalmatlan a feladatra, teljesen elzárkóztunk a Momentum felvetésétől.”

Györfi reakciója: „Unalmas. Így történt. Az Igazgató úr sem tudta volna elképzelni, hogy a helyettese legyen. Akceptáltuk.”

Mi a valóság a két notórius hazudozó állításával szemben?

Itt van egy jegyzőkönyv részlet, amelyet még 2020. áprilisi sajtótájékoztatóján adott át a sajtónak Ligeti. A jegyzőkönyv a Szolnoki Többség 2020.02.11-i egyeztető ülésén készült, a jegyzőkönyvet a Szolnoki Többség tagjának, Borda Zoltán képviselőnek a lánya készítette:

Részlet a jegyzőkönyvből:

Molnár Lajos Milán neve helytelenül Molnár Ivánként van írva a jkv-ben.

KI – Kármán Irént takarja, aki ezek szerint szintén ott volt az ülésen.

Érdekes fordulat, mennyire „akceptálta” a humánügyekért felelős alpolgármester Molnár Lajos Milán igazgató véleményét! 

Érdekes hozzáállás Györfi részéről, hogy „spórolni akar” a fiktív szerződéseken, holott, ha voltak ilyenek, azokon nem spórolni kellett volna, hanem megszüntetni azokat.

Berényi Gábor (JOBBIK) önkormányzati képviselő volt, aki leginkább kardoskodott a két nő igazgatóhelyettesi kinevezéséért, mondván, ebbe ne szóljon bele senki, Ő a Kulturális Bizottság elnöke, ez az ő kompetenciája!

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020