Ha sajátjaikat gyalázzák, hogy kormányoznak majd?

A Gyurcsány Ferenc parancsnoksága alatt összeállt ellenzéki tömörülés minden létező mocskot a kormánypárti politikusok fejéhez vág. A demokrácia önjelölt hősei többek között azonnali bebörtönzéseket, az érvényes törvények átlépését, alkotmányellenes törvénykezést ígérnek. Még csak nem is becsomagolva, finomkodva, hanem nyíltan bele a nagyvilág arcába.

A szolnoki moslékkoalíció immár Gyurcsány katonájával, a Szovjetunióban kiképzett retrokomcsi Sziráki Pállal a soraiban nyíltan gyalázza elvbéli harcostársait, azokat, akik el merészelnek indulni az ellenzéki előválasztáson Sziráki Pállal szemben. Merthogy őt Gyurcsány jelölte, innentől másnak esélye sincs. Kapott már eleget az LMP jelöltje, Tóth Áron, gyalázzák az amúgy nem sok jóra érdemes, Szolnokon soha nem lakó momentumos Kármán Irént.

Legújabban pedig Sziráki és Gyurcsány két gyalázásügyi embere, Szotyori-Lázár Zoltán Jobbik elnök, valamint T. Tóth András egykori újságíró nekiesett az egyszem tényleg civil jelöltnek a baloldalon, Gedei Tibornak. Hagyjuk is, hogy ki miért köpköd a másikra, szeretnék föltenni két kérdést.

És ezek az emberek elvileg egy szekeret tolnak. Na persze…

Milyen kormányzásra számíthatnánk olyan emberektől, akik nyíltan, büszkén hirdetik: hatalomra kerülve pont letojják a törvényeket, s jogtalanul készülnek börtönbe vetni embereket, valamint átírni törvényeket? Hogyan képviselhetik azok a mi érdekeinket, akik még saját szövetségeseiket is megalázzák és tönkreteszik, ha el merne indulni az előválasztáson?

Nos, pontosan ezért nem szabad kényelmesen hátradőlni, míg Gyurcsány emberei levadásszák baloldali ellenfeleiket. Mert ha véletlenül hatalmat kapnak, akkor hazánk ismét ebek harmincadjára kerül, s a növekedés élharcosából ismét brüsszeliták által irányított sereghajtóvá válunk. Ez pedig NEM HAGYHATJUK!

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020