Csak Gyurcsány és Dobrev nyerhet

A Fidesz a napokban kezdte el “Stop Gyurcsány!, Stop Karácsony!” kampányát, mely a szemkilövető visszatérésének veszélyeire hívja fel a figyelmet. Ennél érdekesebb az ellenzéki oldal, ahol a Jobbik-DK szerelmespár időnként csak elvtelenül, sokszor undorítóan lövi saját előválasztási szövetségeseit. Mert a cél Gyurcsányné Dobrev Klára miniszterelnöki jelölése. Azaz Gyurcsány Ferenc vissza hozatala a hatalomba.

Szolnokon is ütik-vágják a nem dékás jelölteket, miközben csatasorba állították szovjet pártkáderüket, a szállodatulajdonosként ma már tőkésként tündöklő Sziráki Pált. Azt az embert, aki több hónapnyi standolás után összesen 756 érvényes támogató aláírást tudott csak összegyűjteni Szolnokon és a környező településeken! Pedig milyen aranyosan posztoltak aktivistáik a végeláthatatlan sorokról, a rengeteg érdeklődőről, a sok kedves emberről, akik mind-mind változást akarnak. Na, ők voltak 756-an. Mondjuk ennek ismeretében nem csoda, ha rettegnek a pesti alvilág egykori császárának, Portik Tamásnak a volt szeretőjétől, Kármán Iréntől, vagy az LMP üdvöskéjétől, Tóth Árontól. A legkeményebbnek ígérkező ellenfelet, László Norbertet még vissza is léptették az MSZP-vel, nehogy meglepetést okozzon már.

De nem kell izgulni, mindjárt jön a magyar demokrácia történetének legnagyobb kamueseménye, a balliberális előválasztás. Ahol a 106 körzetben csak abból lehet összellenzéki képviselőjelölt jövő tavasszal, aki megfelel Gyurcsány Ferenc.

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020