Kétharmadot vizionál Lukácsi Katalin

Meglehetősen barátias körben tartott fergetegesnek egyáltalán nem mondható fórumot az ellenzéki tömörülés Szolnokon. Kilencen igyekeztek okosakat mondani nagyjából húsz embernek, akik közül, ha levesszük a pártküldötteket, akkor már alig maradnak néhányan.

Tehát ez a banda Sziráki Pál összellenzéki jelölttel az élen kijelölte az irányt a szűk baráti társaság előtt. A házi médiájuk beszámolója szerint a következő ország- és városerősítő témákkal hergelték önmagukat:

Sziráki Pál: rosszak az utak, meg a tömegközlekedés is. Tök jó, hogy egy volt volános a jelölt, mert ő csak buszokban gondolkodik. Híreink szerint azt nem kommentálta, hogy hamarosan tíz elektromos busz jön Szolnokra. Ez amúgy logikus, mert az nekik nem jó, hiszen pozitívum.

Varjú Tévészékház-foglaló László szerint fergeteges siker volt az előválasztás. Ez mondjuk igaz, mert Gyurcsány Ferenc jelöltje nyert Szolnokon is. Ahogyan azt előre tudta mindenki.

Keresztes László LMP-s parlamenti képviselő rendbe tenné az önkormányzatok költségvetését. Mert így, hogy a Fidesz-KDNP-kormány kifizette minden adósságukat, most így nagyon rossz. Izgalmas kritika ez mindenesetre azoktól, akik kormányon adósságokba taszították a településeket.

Lukácsi Katalin szerint itt nem a győzelmük a kérdés, mert az már zsebben van, hanem a kétharmad. Arról nincs hírünk, hogy mikor felébredt, akkor is ezt mondta-e.

Szotyori-Lázár Zoltán, a gyűlöletkampányok helyi vezére szerint kemény lesz a kampány. Ő már csak tudja, nála van az anyázós gomb.

Az egyik legjobb Lukács László, karcagi jobbikos országgyűlési képviselő volt. Ő az a manus, aki a vidéki orvosok elvándorlása miatt sírt, miközben családi cége vidéki orvosokat és egészségügyi szakembereket közvetített külföldre. Szóval szerinte Szolnok rendkívül nehezen megközelíthető. Informátoraink szerint Lukács „Waze” László azóta is keresi az M4-est.

Úgy tudjuk, egy hozzászóló elmondta, most, hogy országszerte orrba-szájba épülnek az utak, nem ez a legjobb kritika. Legyen mindenki nyugodt, nem sikerült megzavarnia a gondosan felépített narratívát.

Szóval ők így egyben megmondtak, elindítottak, tájékoztattak. Azért jók ezek a fórumok, mert láthatjuk, hogy mi vár ránk, ha hatalomra kerülnének… (Fotó: Vidék Ma)

Megosztás:

További hírek:

Akik nemet mondtak Szolnokra

Miből juthat pénz a pedagógusok béremelésére? Miből lehet finanszírozni az ukrajnai háború miatt brutálisan megemelkedő

All Rights Reserved © 2020