Amikor az ellenzék együttműködéssel találkozik…

A minap Szotyori-Lázár Zoltán, a szolnoki Jobbik párt- és ideológiavezér-váltó művésze azt mondta egy szűkkörűre sikeredett fórumukon, hogy durva kampányra számít. Ki ne tudná nála jobban, hiszen ő a gyűlöletkeltés igazi nagymestere, ezt a lelki difijét most éppen a Kimondott Szolnok nevű oldalon gyakorolja Tóth Andrással, a Jobbik házi újságírójával. 

Ha avatnak, az lesz a baj, ha nem avatnak, akkor az. Ha utat építenek, miért ott, ha autóutat, akkor miért nem repülőteret. Szóval nyuszi, meg sapka, ismerjük jól a történetet. 

Most éppen az nem tetszik Andrásnak (vagy Zoltánunknak), hogy Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere, valamint dr. Kállai Mária, Szolnok parlamenti képviselője közösen dolgozik a városért. Persze nehéz lehet ezt megérteni egy olyan ellenzéki tömörülés szócsöveként, amelyiknek tagjai egymást szapulják, egymást járatják le, egymást tapossák le egy-egy zsírosabb falatért, majd választások idejére eljátsszák, hogy ők barátok. Azaz, jól átverik a választókat.

Akárhogy nézzük, ebben a csapatban valóban nem működik a valódi közös munka, nem is értik, miként dolgozhat együtt képviselő és polgármester. Hát így srácok. Vagy ennyire fáj egy sikeres játszótérépítés? Sebaj, majd kitaláltok valamit, miért is rossz ez a szolnokiaknak! Aztán meg majd lehet tovább fényesíteni a legújabb politikai gazda sejhaját. Már persze addig, amíg ezt is le nem cserélik valakire.

Megosztás:

További hírek:

Akik nemet mondtak Szolnokra

Miből juthat pénz a pedagógusok béremelésére? Miből lehet finanszírozni az ukrajnai háború miatt brutálisan megemelkedő

All Rights Reserved © 2020