Béres Csepp adomány Jász-Nagykun-Szolnok megye kórházi dolgozóinak

Közel ezer üveg Béres Csepp jut Jász-Nagykun-Szolnok megye kórházaiba abból az adományból, melyet a Béres Gyógyszergyár Zrt. ajánlott fel a COVID-ellátásban résztvevő dolgozóknak.

A koronavírus-járvány okozta megpróbáltatások közepette a Béres Gyógyszergyár az egészségügyi dolgozók támogatására országosan 25 ezer üveg Béres Cseppet adományozott. Amint dr. Béres József az átadó ünnepségen kiemelte, a járványban az egészségügyi dolgozók példamutatóan álltak helyt. A 44 millió forint értékű gyógyszeradománnyal őket támogatják.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetbe is kiszállították azt a 960 üveget, amelyet a COVID-betegek ellátásában résztvevő részlegeken dolgozók kapnak meg. A Hetényi Géza kórházban Dr. Kudrjavcev Anatolij orvosigazgató adta át az adományt a COVID ellátásban dolgozó osztályok főnővéreinek. Az immunerősítő Béres Csepp-adományból részesültek Jász-Nagykun-Szolnok megye más COVID-ellátásban résztvevő városi kórházai is, így a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház, a karcagi Kátai Gábor Kórház és a szolnoki MÁV Kórház és Rendelőintézet.

Megosztás:

További hírek:

Akik nemet mondtak Szolnokra

Miből juthat pénz a pedagógusok béremelésére? Miből lehet finanszírozni az ukrajnai háború miatt brutálisan megemelkedő

All Rights Reserved © 2020