Balról igazították el az ingatlanmutyis Szirákit

A liberális ellenzék jelöltje hol Volán üdülőt, hol állami támogatást lop – mondta Sziráki Pálról az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) szolnoki képviselőjelölte, Németh Attila. A Szanyi Tibor pártelnökkel közös sajtótájékoztatóján azt is hozzátette: ha valaki ezt a sokpárti tolvajt szeretné Szolnok képviselőjének, azzal a várost szégyenítené meg.

Az ISZOMM jelöltje Sziráki Pálnak a napokban kirobban ingatlanbotrányára célzott. Mint arról az iSzolnok is írt, az egykor a Jászkun Volán vezérigazgatói posztját betöltő DK-s politikus leváltása előtt eladta az általa vezetett állami cég tiszaligeti üdülőjét egy ingatlanbefektetőnek. Onnan aztán egy olyan cég birtokába került, melynek igazgatója Sziráki Pál testvére, Sziráki Pál pedig a kézbesítési megbízottja. Így aztán nem meglepő, hogy a volt Volán üdülő ma Sziráki szállodájának, a Trojkának az egyik épülete.

Németh Attila kamánymódszerekben is kritizálta a balliberális ellenzék jelöltjét. Mint mondta: “Sziráki Pál terrorizálja a kampányt is. Zsoldosai tépkedik a választási plakátokat, mindenhol törtetnek, lökdösődnek, egyszóval, sportszerűtlenek.”

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020