Garázdát indít a DK Szolnokon?

A jelek szerint mindig sikerül megtalálni a baloldali ellenzéknek azokat az embereket, akik méltatlanok mások képviseletére. Ezúttal a szolnoki időközi önkormányzati képviselőválasztásra sikerült egy olyan politikai aktivistát harcba állítani, aki egy rendőrségi eljárás célkeresztjébe kerülhet hamarosan.

Kovács Károly, a Demokratikus Koalíció jelöltje Szolnokon a Pletykafalut és a vasútállomást magába foglaló körzetben indul a baloldali pártok jelöltjeként. De ki is ez a Kovács Károly? Kit rejt a régi rendőr törvénytisztelő álarca? A mindig másokért dolgozó ember valójában nem is annyira emberbarát?

Még a parlamenti választások során Jászberényben Márki-Zay Péter tartott fórumot, ahol egy idős férfi, akit Holló Istvánnak hívnak, No War, Peace, a háborúból ki kell maradni feliratú táblát tartott föl, jelezve saját véleményét. Mondani sem kell, az elfogadás baloldali bajnokai azonnal nekiestek a férfinak, a sajtót meg is járta az eset, merthogy még külföldi aktivisták is szidalmazták őt. A verbális inzultust aztán felváltotta a fizikai, s egy őszes, pocakos ember nemes egyszerűséggel fellökte Holló Istvánt. Az eredmény: kisebb-nagyobb sérülések, s egy rendőrségi följelentés.

Azt nem tudjuk, mi lett volna az eljárás vége, ha nincs a szolnoki időközi választás, de ezúttal ez talán segíthet abban, hogy a garázda cselekmény ne maradjon következmények nélkül. Holló István ugyanis meglepődve vette észre a közösségi médiában az őt ellökő férfi választási szórólapját. De innen idézzük Holló Istvánt magát, aki a facebookon írt a történtekről:

Balra a jászberényi lökdösődő dékás aktivista, jobbra az emberszerető képviselőjelölt. Számunkra nincs kétség, a két személy ugyanaz.

„Nicsak kit látnak szemeim? Ez a férfiú a demokrácia bajnoka… Ez az úr szidalmazott és többször fel akart lökni! Végül a nála lévő kiosztott propagandás tábláját félkörre megfeszítve nekem szaladt hátulról és fellökött!… Szerencsére föl tudtam állni és eljönni, de nem felejtem el azt a diatalittas arckifejezését, ahogy ünnepeltette magát! Most látom, hogy Kovács úr megválasztatná magát! Választott képviselő szeretne lenni! Szerintem nem sikerül, mert a rendőrség keresi azóta is, mert ez bűncselekmény volt! .. Hát bemegyek a rendőrségre és bemutatom, hogy itt az úr éppen a saját pecsenyéjét akarja kisütni!

Csak éppen azt felejtette a szórólapjára nyomtatni, hogy a demokráciához semmi köze! Szégyen lesz annak, aki rászavaz! Találkozunk a törvény előtt uram!”

Szóval Holló István állítása szerint a vele szemben garázda módon fellépő, őt bántalmazó ember nem más, mint a szolnoki ellenzék DK-s jelöltje, Kovács Károly!

Nagy kérdés, mi lesz, ha esetleg ő nyer június 26-án vasárnap, akkor a közgyűlésben is erőszakkal ad majd hitelt a szavainak? Netán ha nem tetszik más véleménye, megveri?!

Elképesztő! Persze nem meglepő az ellenzéktől, ezt szoktuk meg tőlük!

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020