Pénzért gyóntatná a fideszeseket a bukott DK-s

Ha mélységről van szó, akkor a balliberális ellenzék mindig képes alulmúlni önmagát. Ezúttal a szolnoki DK a júniusi időközi önkormányzati választáson brutálisan bukó jelöltje gondolta úgy, hogy meg kellene regulázni a fideszeseket és a papokat. Szerinte a fideszeseket (akikhez persze hozzáteszi pártja csalózós jelzőjét) külön pénzért kellene gyóntatni papjuknak.

De nézzük, mi is történt pontosan. A hívőkhöz szólt Gáspár István atya, a szolnoki belvárosi templom plébánosa egy facebook-bejegyzésében a minap. Egy teljesen átlagos, többek között programokról, gyónási lehetőségről szóló poszthoz sikerült a megyeszékhely DK-s aktivistájának, a pletykafalusi időközi önkormányzati választáson nagyon csúfosan leszerepelt Kovács Károlynak hozzászólnia.

Ha esetleg nem értenénk, hogy miért is szenved a balliberális ellenzék a háború miatti válságos időszakban is minden időközi választáson vereséget, elég csak elolvasni Kovács kartárs gondolatait. A pár hónapja még az emberek támogatását kérő Gyurcsány-katona megjegyezte Gáspár atyának, hogy reméli, az általa csalónak nevezett fideszeseket csak felár ellenében oldozta fel bűneik alól.

Bocsánatkérést nyilván hiába várnánk tőle, ezt a stílust tanítja híveinek Gyurcsány Ferenc. A jelek szerint tökéletes diákra lelt Károly bátyánkban.

Szóval ő a DK szolnoki embere, a legerősebb ellenzéki párt újdonsült üdvöskéje. Alig várjuk az újabb veretes, közösségromboló megszólalását Kovács Károlynak.

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020