Vajon mire kell a civil szervezet a szolnoki baloldalnak?

Lakossági fórumot rendez a napokban egy eddig ismeretlen civil szervezet, a Tegyünk Szolnokért Egyesület, amire meghívták többek között Györfi Mihályt, Szolnoki szocialista alpolgármesterét, az MSZP megyei elnökét is. Kicsit utánanéztünk, kit is takarhat ez az egyesület. Maradjunk annyiban, hogy pont annyira civil ez a szervezet, mint amennyire az MSZP.

De nézzünk csak bele a nyilvános adatokba. Az alapítók azt írták: “Célunk egy olyan szervezet létrehozása, amely demokratikus keretek között elősegíti a civil lakosság szerepvállalását a helyi közéletben.” Nemes és szép cél. Csak azt nem értjük, hogy mindezt miért az MSZP megyei elnökének vezetésével teszik? Merthogy az egyesület elnöke nem más, mint Györfi Mihály. A szocialista politikus.

Szóval a jelek szerint a nép hülyítésére, bocsánat, a szocialista párt támogatóinak növelésére, azaz, akarom mondani a baloldal erősítésére, izé, a Szolnokért tenni akarók összefogására kitalált egyesület meghívta lakossági fórumára saját elnökét.

Olyan aranyos. És bárki is gondolná, eszünkbe sem jutott, még csak nem is sugalljuk, hogy a Tegyünk Szolnokért Egyesület is szeretne részesülni a baloldalnak szánt külföldi kampányfinanszírozásból. Még csak azt sem gondoljuk, hogy így szeretnének nem nyomonkövethető forrásokat a szocialista párt megmaradásához, Györfi Mihály polgármesteri ambícióihoz. Mi csak jót mulatunk az önmagát lakossági fórumra hívó elnökön.

Megosztás:

További hírek:

Akik nemet mondtak Szolnokra

Miből juthat pénz a pedagógusok béremelésére? Miből lehet finanszírozni az ukrajnai háború miatt brutálisan megemelkedő

All Rights Reserved © 2020